Eu szabványos játszótér

Eu szabvány - játszótér készítés

Eu jogszabályi előírások alapján megtervezett, és legyártott játszóterek készítése. Helyszíni felmérések elvégzése után a gyártás folyamata, melyet saját magunk gyártunk minőségi alapanyagokból. A gyártás elkészülte után elvégezzük a telepítést, helyszíni szereléseket, és kész állapotban adjuk át az Eu-s játszóteret. Melyről hivatalos megfelelőségi bizonylatot állítunk ki.

Közterületi játszótér készítés

Külterületen elhelyezett játszótér, vagy egyéb Eu által bevizsgált játszóterek készítése Önkormányzatok, bölcsődék, iskolák és egyéb közületek részére. A gyártástól a kivitelezésig vállaljuk a jogszabályilag előírt minőségben, és szakértelemmel. A közterületeken elhelyezett játszóterek igen nagy figyelmet igényelnek, és profi szakembert.

Kerti játék - Udvari játék készítés

Otthoni használatra is készítünk kerti játékot, vagy bármely udvari játékot. Helyszíni felmérésünk alapján felmérjük a lehetőségeket, és az igényeket. Felmérés után árajánlatot készítünk, és ha elfogadásra kerül, akkor gyártunk, helyszínre szállítunk, és szerelünk. Szakembereink tájékoztatást adnak a kerti játékok használatáról, és biztonsági figyelmeztetésekről.

Várjuk hívását, vagy árajánlat kérését

+36 ( 20 ) 583-0968

e-mail: info@eu-jatszoterek.hu

Értesülj elsőként akcióinkról, új termékeinkről

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Minőségi válogatott alapanyagok

Saját magunk válogatjuk ki az alapanyagokat

Gyors határidő játszótér építéshez

Kerti játékok, és játszóterek, játszóházak gyors építése

Kedvező ár - Minőségi kivitelezés

Kedvező ár játszóterek - minőségi kivitelezésben

Játszótér építés - kivitelezés

Cégünk már több mint 10 éves múltra tekint vissza, mely idő alatt folyamatos elméleti és gyakorlati képzésekkel oktatásokkal fejlesztettük munkatársainkat. EU által is elfogadott játszótereinket egész Európában elfogadják.
A termékeink nagy részét saját magunk gyártjuk, ezáltal kiváló minőségű alapanyagokból tudunk dolgozni. Minőségi játszóterek, udvari játékok, közterületen elhelyezett játszóházak, és magánházak udvarára is vállalunk kisebb - nagyobb játszóterek építését
Óvodák, bölcsődék, és Önkormányzatok részére külön egyedi kedvezményes árakat tudunk adni. minőségi munkáink között megtalálhatóak a Játszótér építés, játszóház készítés, udvari játékok tervezése, kerti játékok kivitelezése mellett forgalmazunk még hinta, játéktorony, csúszda termékeket, melyek külön is vásárolhatóak.
Alapoktól a tetőig ! A játszóterek alapja, lehet ütéscsillapító talaj, vagy éppen ütés csillapító tégla, vagy ütés csillapító gumilap. A játszótér anyaga lehet fa játszótér, lehet műanyag alapú, vagy éppen fémből is. Az általunk készített játszóterek mozgás koordinációs képességet fejlesztő, kreativitást fejlesztő, egyensúly érzéket fejlesztő játékok. Biztonságos EU szabványos játszótér készítés, gyorsan, precízen, minőségi kivitelezéssel, kedvező áron!

Mobil-Bau 95 KFT

Ajánlatkérés


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!