Játszótér - hinta

Játszótér hinta
EU szabványos Játszótér hinták
Játszótéri hinta sokrétű kivitelben készülnek. Lehetnek egy játszótér része, és lehet egy különálló csak játékhinta. Lehetnek teljesen fából, és készülhetnek főként a kiegészítő részei műanyagból, vagy fémből. Vállaljuk Közületek, Óvodák, bölcsődék, magánszemélyek részére is több fajta méretben, és kivitelben a hinták megépítését. A helyszíni felmérés után árajánlatot készítünk, ( közületek esetében segítünk a pályázat írásban ) és elfogadása esetén megtervezzük a játszótéri hintát, vagy játék hintákat. A játszótéri hinták gyártást saját magunk is végezzük, minőségi alapanyagokból. Végső fázis a helyszínre szállítás, és játszóhinta telepítés. Minőségi Eu szabvány szerinti játékhinta tervezés, építés gyors határidővel.

Játszótéri hinta

Játszótéri tányérhinta

Játszótéri tányérhinta

A hinta ülőkerésze színes UV stabil műanyagból készül. A hinta kötélzetének hossza állítható, így az adott magasságú hintaállványokhoz könnyen beállítható az ülőke magassága.Érdeklődöm
Drótkötélpálya - Otthoni

Drótkötélpálya - Otthoni

Az eszközre kapaszkodva vagy tányérhintán ülve csúszhatnak le a gyerekek. A két felfüggesztési pont maximális távolsága 30 méter, a telepítés körülményeitől függően.
Maximum terhelhetőség: 80kg
Ajánlott korcsoport: 6-14 év
Érdeklődöm
Hajlékony hintaülőke

Hajlékony hintaülőke

A hinta ülőkerésze színes UV stabil műanyagból készül, mely a gyerek feneke köré simulva kényelmes hintázást biztosít, ugyanakkor kis súlyából és rugalmasságából adódóan nem üti meg a másik gyermeket. A hinta kötélzetének hossza állítható, így az adott magasságú hintaállványokhoz könnyen beállítható az ülőke magassága.Érdeklődöm
3 részes bébi hinta

3 részes bébi hinta

Egyedi designal készült, három részes bébihinta, 2,5 méteres PP kötéllel
A hinta három részre bontható, attól függően milyen korú gyermek szeretné használni, akár egy családon belül is. Kicsik bébihintának, kicsit nagyobbak háttámlás hintaülőkének, a nagyobb gyerekek pedig hintaülőkének. A kötél fekete műanyag hegesztéssel erősített, a hintához tartozó gyűrűk és horgok galvanizált acélból készültek.
Érdeklődöm
Laphinta PP kötéllel

Laphinta PP kötéllel

A hinta ülőkerésze színes UV stabil műanyagból készül. A hinta kötélzetének hossza állítható, így az adott magasságú hintaállványokhoz könnyen beállítható az ülőke magassága.
Választható színek: zöld, sárga, kék, piros
Ajánlatunk-Hintaállványok
Érdeklődöm
Fészek hinta

Fészek hinta

Fészekhinta otthonra

Méretei: 100 cm -es átmérővel

Színe: piros-kék , zöld-narancssárga

Ajánlatunk Fészekhintához - Hintaállvány
Érdeklődöm
Pele Panna 2db hintával

Pele Panna 2db hintával

Ajánlott korosztály: 1-14 év
Szín: Natúr fa
Anyag: Impregnált borovi fenyő
Tartozékok: csúszda 2,20 m, kapaszkodó 2 db, fa-létrával, 4 db hintakampó
Alapterület: 300x240cm.
Magasság: 220cm
2 db hinta helyezhető a játékra - az ár tartalmazza a hintakapókat .
Érdeklődöm
Pele hinta állvány

Pele hinta állvány

Ajánlott korosztály: 1-14 év
Szín: Natúr fa
Anyag: Impregnált borovi fenyő
Tartozékok: 4 db hintakampó
Alapterület: 240x240cm.
Magasság: 220cm
Érdeklődöm